ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ

1 ΚΙΛΟ ΡΟΔΑΚΙΝΑ (ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ)
έχουμε δηλαδή καθαρίσει και αφαιρέσει και το κουκούτσι και μετά τα ζυγίζουμε.
800 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ ή ΛΟΥΪΖΑ ή ΔΥΟΣΜΟ

Λιώνουμε τα ροδάκινα στο μπλέντερ πολύ καλά και τα βάζουμε μέσα σε μία κατσαρόλα.
Προσθέτουμε την ζάχαρη και την βανίλια μας ή την λουίζα ή τον δυόσμο ότι έχουμε ή οτι μας αρέσει περισσότερο και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει αρκετά.

Όπως είναι ζεστή η μαρμελάδα μας την βάζουμε αμέσως στα βαζάκια μας που έχουμε πριν αποστειρώσει.

* στα περιεχόμενα θα βρειτε ετικέτα ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΒΑΖΩΝ για να αποστειρώστε σωστά τα βάζα ωστε να μην χρειαστεί να την έχετε την μαρμελάδα στο ψυγείο για να διατηρηθεί.