ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ


ΥΛΙΚΑ


1 kgr ΒΕΡΥΚΟΚΑ
( ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ & ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ )

1 kgr ΖΆΧΑΡΗ



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΜΠΟΛ ΤΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 8 ΩΡΕΣ 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΛΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ

ΌΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΊΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ 
( ΠΙΟ ΒΑΡΥ ) ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ, Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ.

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΑΚΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΙΗ ΤΗΝ ΑΦΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ 
( ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ )

ΟΤΑΝ ΔΕΣΕΙ Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΠΟΣΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΣΕ ΖΕΣΤΑ ΟΧΙ ΚΑΥΤΑ ΒΑΖΑΚΙΑ ΑΠΟΣΤΗΡΩΜΕΝΑ ( ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΗ  ΑΚΟΜΑ Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ )  & ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

* στα περιεχόμενα θα βρειτε ετικέτα ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΒΑΖΩΝ για να αποστειρώστε σωστά τα βάζα ωστε να μην χρειαστεί να την έχετε την μαρμελάδα στο ψυγείο για να διατηρηθεί. 





ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!