1 ΚΙΛΟ ΡΟΔΑΚΙΝΑ (ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ)
έχουμε δηλαδή καθαρίσει και αφαιρέσει και το κουκούτσι και μετά τα ζυγίζουμε.
800 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ ή ΛΟΥΪΖΑ ή ΔΥΟΣΜΟ
Λιώνουμε τα ροδάκινα στο μπλέντερ πολύ καλά και τα βάζουμε μέσα σε μία κατσαρόλα.
Προσθέτουμε την ζάχαρη και την βανίλια μας ή την λουίζα ή τον δυόσμο ότι έχουμε ή οτι μας αρέσει περισσότερο και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει αρκετά.
Όπως είναι ζεστή η μαρμελάδα μας την βάζουμε αμέσως στα βαζάκια μας που έχουμε πριν αποστειρώσει.
* στα περιεχόμενα θα βρειτε ετικέτα ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΒΑΖΩΝ για να αποστειρώστε σωστά τα βάζα ωστε να μην χρειαστεί να την έχετε την μαρμελάδα στο ψυγείο για να διατηρηθεί.
έχουμε δηλαδή καθαρίσει και αφαιρέσει και το κουκούτσι και μετά τα ζυγίζουμε.
800 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ ή ΛΟΥΪΖΑ ή ΔΥΟΣΜΟ
Λιώνουμε τα ροδάκινα στο μπλέντερ πολύ καλά και τα βάζουμε μέσα σε μία κατσαρόλα.
Προσθέτουμε την ζάχαρη και την βανίλια μας ή την λουίζα ή τον δυόσμο ότι έχουμε ή οτι μας αρέσει περισσότερο και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει αρκετά.
Όπως είναι ζεστή η μαρμελάδα μας την βάζουμε αμέσως στα βαζάκια μας που έχουμε πριν αποστειρώσει.
* στα περιεχόμενα θα βρειτε ετικέτα ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΒΑΖΩΝ για να αποστειρώστε σωστά τα βάζα ωστε να μην χρειαστεί να την έχετε την μαρμελάδα στο ψυγείο για να διατηρηθεί.