1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ
2 ΚΡΕΜMYΔΙΑ ΞΕΡΑ
ΜΙΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
1 ΠΟΤHΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
1 ΠΟΤHΡΑΚΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΑΔΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ
ΞΥΔΙ
1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ (ΧΥΜΟΣ ΚΑΙ ΦΛOYΔΑ)
1 ΞΥΛΑΡΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ή 1 ΚΟΥΤΙ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΖΑΧΑΡΙ ( ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ )
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ .
ΨΙΛΟΚΌΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ,
ΣΤΎΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ &
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ.
ΨΙΛΟΚΌΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ,
ΣΤΎΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ &
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ.
ΑΦΟΥ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΕΊ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ.
ΣΒΉΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ Κ ΤΟ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 1-2 ΒΡΑΣΕΙΣ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ,
ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ,
ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ.
ΧΑΜΗΛΏΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ,
ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ,
ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ.
ΧΑΜΗΛΏΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ:
ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ,
ΤΟ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΛΕΠΤΑ.
ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ,
ΤΟ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΛΕΠΤΑ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ 1-2 ΒΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.
* ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΖΑΧΑΡΗ.
* ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.
* ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΖΑΧΑΡΗ.
* ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή