ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ



1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ
2 ΚΡΕΜMYΔΙΑ ΞΕΡΑ
ΜΙΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
1 ΠΟΤHΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
1 ΠΟΤHΡΑΚΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΑΔΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ  ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ
1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ (ΧΥΜΟΣ ΚΑΙ ΦΛOYΔΑ)
1 ΞΥΛΑΡΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ή 1 ΚΟΥΤΙ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΖΑΧΑΡΙ ( ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ )

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ .
ΨΙΛΟΚΌΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ,
ΣΤΎΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ &
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ  ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ.

     ΑΦΟΥ   ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ  ΚΡΕΑΣ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΕΊ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ.

ΣΒΉΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ Κ ΤΟ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 1-2  ΒΡΑΣΕΙΣ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ,
ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ,
ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ.
ΧΑΜΗΛΏΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ.

ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ:
ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ,
ΤΟ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΛΕΠΤΑ.

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ 1-2 ΒΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.
* ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΖΑΧΑΡΗ.
* ΑΝ ΔΕΝ  ΘΕΛΟΥΜΕ  ΕΝΤΟΝΗ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!

1 σχόλιο: