ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΠΑΜΑ

1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΑΛΕΥΡΙ
1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ  ΠΕΛΤΕ 
4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΖΑΧΑΡΗ
2-3 ΓΑΡΥΦΑΛΑ
1-2 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ


Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες, το αλατοπιπερόνουμε και το αλευρώνουμε.
Βάζουμε στην χύτρα το βούτυρο και ρίχνουμε και το μοσχαράκι μας για να σοταριστεί μέχρι να ροδίσει αν πάμε να το γυρίσουμε και δεν γυρίσει δεν το (τραβάμε) το αφήνουμε μερικά δευτερόλεπτα  και μετά το γυρίζουμε.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και το αφήνουμε να βράσει.

Σερβίρουμε με πούρε, πιλάφι, πατάτες τηγανιτές ή χοντρά μακαρόνια