ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΠΥΡΑ



ΥΛΙΚΑ

1 kgr  Μοσχαρίσια φιλετάκια 
Μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 σφηνάκι  ξύδι
1 κουτάκι μπύρα ( όχι πικρή )
7 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι  ψιλοκομμένο
250ml ζωμό κοτόπουλο
4 φυλλαράκια δενδρολίβανο
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
Λαδί


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τα μοσχαρίσια φιλετάκια (μπορούμε να ζητήσουμε από τον χασάπη μας να μας τα χτυπήσει ) . 

Τα αλατοπιπερώνουμε και από τις δυο πλευρές και τα αλευρώνουμε καλά.

Τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι να πάρουν χρώμα.

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λάδι να ζεσταθεί και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό. Μόλις αρχίσουν αν τσιγαρίζονται προσθέτουμε τα φιλετάκια , το σκόρδο και το δενδρολίβανο.

Σβήνουμε με το ξύδι και προσθέτουμε την μπύρα, το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να πάρει βράση. 

Σένα κατσταρολάκι έχουμε ζεστασιά το ζωμό κοτόπουλο  και το προσθέτουμε και αυτό στη κατσαρόλα. 

Μόλις πάρει βράση, αλατίζουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά έτσι ώστε να σιγοβράζει μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας (περίπου μιάμιση ώρα).



Συνοδεύουμε με ρύζι ή πούρε πατάτας


Καλή επιτυχία !!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου